Sajtóközpont

A zentrada bővíti divat-piacterét

July 2, 2017

A zentrada, Európa nagykereskedelmi piactere (www.zentrada.hu) a megnövekedett kereslet miatt még többet invesztál be a divat és kiegészítők területén és számottevően bővítette a kínálatot új beszállítókkal.

A zentrada nagykereskedelmi divat-piactere

A divat ma is és a jövőben is a legnagyobb piac lesz a független kiskereskedők körében.  

Az ismert márkák mellett az internet az a lehetőség, ami lehetővé teszi kisebb gyártók és kereskedők számára is, hogy a termékeiket a végfelhasználók felé felkínálják.

A divat után érdeklődő több mint 100.000 zentrada-tagnál a Fashion és kiegészítők alatt található több mint 130.000 termékajánlat képez egy forgalomban erős termékcsoportot a zentrada.network-n.

„A kínálatot a Young-, Special-, és Best Value Brands termékekkel akarjuk még masszívabban bővíteni, hogy ezzel megnyissuk az európai piac felé nyíló kaput a kisebb beszállítók és kereskedők számára is.” -nyilatkozott célkitűzéseiről Ingo Schloo a zentrada ügyvezetője.

Újdonság a szortimentben, de máris sikeres a Roadsign, egy Ausztráliában nagyon ismert divat márka, ami 2007 óta Németországban is jelen van. A márka már jó ideje nem csak Ausztrália sárga védjegye, hanem visszatükrözi az emberek kalandvágyát, szabadságág érzetét, sport és szabadidő tevékenységét. „A zentrada-Distribution szolgáltatáson keresztüli értékesítés lehetővé teszi számunkra, hogy olyan új piacokhoz csatlakozzunk és olyan új kereskedőket érjünk el, amelyeket a Roadsign márka eddig nem ismert “, mondta Volker Werth a Roadsign australia Key Account Manager-e.

Roadsign az ausztrál álom 

Egy másik új márka a „The Fresh Brand “. Ez egy fiatalos, dinamikus divatmárka Párizsból és 350 termékével komplett termékpalettát kínál a modern férfi laza sportruházatához, sportos öltözködéséhez.

A márka az amerikai életstílust tükrözi vissza, megőrizve egyidejűleg az európai értékrendet is.

A Roadsign és a The Fresh Brand márkák

kihasználják a zentrada.Distribution új szolgáltatását, melynek keretén belül a zentrada átvette a teljes európai marketinget,

számlázást, fizetésbonyolítást és szállítást. Így profitálnak a vásárlók is a központosított partnerségből árubeszerzéseik során.

Ezek a márkák csak egy kisebb részét képezik a zentrada aktuális divat katalógusának, hiszen további ismert márkák is megtalálhatók a zentrada-n, mint pl. a Geographical Norway vagy a Canadian Peak, mint a fiatalosan sportos outdoor-divat képviselői. Számos további gyártó és nagykereskedő is kibővíti szortimentjét az beszállási-ár területén. „Ezzel adott a lehetőség, hogy a divat-kereskedők értékesítési helyüknek és célcsoportjuknak megfelelően állíthassák össze szortimentjeiket “-, mondta Ingo Schloo.

The fresh brand – fiatal márka Párizsból divatos férfiak számára

A Fashion Week Berlin előzeteseként a TextilWirtschaft arról adott hírt, hogy Zalando és a legnépszerűbb divat gyártó cégek (Jack&Jones, Only etc.) egy Join Venture keretén belül működnek együtt a B2B területen. Ebből látszik, hogy az online kereskedők is végtelen potenciált látnak a divat kiskereskedelemben.

A kereskedők az alapszortimentek mellett a kiegészítő termékeiket továbbra is lifestyle-ajánlatokból fogják elsősorban beszerezni célcsoportjaik számára. Az olyan divat kiegészítők, mint az órák, ékszerek és bőráruk ma már alaptermékek. A kozmetika és egészség, valamint a lakás és otthon változó kínálatainak, illetve a szezonális kiegészítő termékeknek és az aktuális trend témák termékeinek fokozniuk kell az ügyfelek kötődését a kereskedőhöz és biztosítaniuk kell a forgalom növekedését.

Ennek érdekében a kereskedőknek az alapbeszállítók mellett szabadon kell tevékenykedniük és az árubeszerzéseiket hatékonyabbá alakítaniuk. A zentrada ehhez kínál megoldást a teljes nagykereskedelmi árubeszerzéseket kompletten bonyolító piactereivel és nyolc országba kihelyezett ügyfélszolgálatával, melyeket az európai kereskedők közül már több százezren használnak. Mert eddig az internetes árubeszerzéseket főleg a kisebb kereskedők becsülték nagyon alá. „A jó kereskedelmi termékek megfelelő viszonteladói kondíciókkal történő egyszerűbb beszerzése legyen elérhető a kisebb kereskedők tömegének is. “-, foglalja össze a zentrada misszióját Ingo Schloo.

Tovább a zentrada-divat világába

https://goo.gl/xmJ3wz

 

Sajtóközlemény:

http://www.zentradanetwork.eu/hunetworkpresse

tovább a teljes cikkre

Hand Spinner és Fidget Spinner – a 2017-es év trend termékei

June 4, 2017
tovább a teljes cikkre

zentrada-Licenc barométer 2017 január - április Paw Patrol a keresletek első helyén

May 19, 2017
tovább a teljes cikkre

zentrada új tavaszi katalógussal indítja az árubeszerzési szezont

March 23, 2017
tovább a teljes cikkre

zentrada-licenc barométer szeptember-november 2016 Frozen állandó slágerként újra az első helyen

December 29, 2016
tovább a teljes cikkre

A karácsonyi szezon a „zentrada-nagykereskedelmi-bestseller“ nyomtatott katalógusával indul a legforróbb időszakban

October 6, 2016
tovább a teljes cikkre

zentrada Licenc-barométer 2016. május – augusztus. Pokemon a játék-témában is az első helyre tör

September 9, 2016
tovább a teljes cikkre

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

March 26, 2014
tovább a teljes cikkre

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009
tovább a teljes cikkre

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008
tovább a teljes cikkre