Sajtóközpont

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014

Pontosan a kereskedelemben éppen elinduló őszi- és téli szezonnal egy időben kerül kiadásra a zentrada.network vásárlói hálózat (http://www.zentrada.hu) első nemzetközi termékkatalógusa vezető beszállítók termékeivel az ajándéktárgyak- és dekorációk területéről.

A katalógus 90 oldalán nyolc vezető beszállító több mint 2.000 kiemelt ajánlata és termékötlete került prezentálásra a karácsonyi szezonhoz kapcsolódóan. A több mint 20.000 ajánlat listázva van a zentrada-nagykereskedelmi piacterein és shopjaiban, ezért a TradeSafe-Rendelésbonyolításon keresztül egyszerűen és biztonságosan lehet közvetlenül a felkínáló cégektől megrendelni.

A kiküldött 10.000 katalógussal több mint 20 európai ország felkutatott és minősített független kiskereskedője, vállalkozása került megszólításra. A katalógus angol nyelvű és új ügyfelek megnyerésére szolgál a zentrada.network és beszállítói részére.

Az Európa szerte elérhető marketing, online-vásárlói hálózat és nyomtatott katalógus nagyon jól kiegészítik egymást az online világ korában és ezáltal optimálisak. Egyre több online cég használja a nyomtatott-katalógust új ügyfelek megnyerésére és konkrét vásárlási impulzusok átadására. A tapasztalat azt mutatja, hogy sok ügyfél még az online shopban történő vásárlások előtt megnézi a katalógusokban található termékeket. A katalógusok ezért ideálisak üzletfejlesztésre és új ügyfelek megnyerésére.

A beszállítók hálózatában és az európai online-shopok használatában, a zentrada.network rendelésbonyolításában és ügyfélszolgálati irodáinál új piacok lettek következetesen kifejlesztve, így a költségek és a sikeresség esélye optimalizálva.

A katalógusban megjelenő cégek a Wurm, Michel Toys, Art from Italy, Cepewa, PM Eurotrading, Nienstedt, Schneekugelhaus és a Hoff Interieur.

A jövőben rendszeresen fognak katalógusok megjelenni más termékcsoportokkal az aktuális szezonális alkalmakra.

A katalógus online is elérhető: zentrada.info/hunetworkdzg-deco-gift

tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

March 26, 2014
tovább a teljes cikkre

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009
tovább a teljes cikkre

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008
tovább a teljes cikkre