Sajtóközpont

zentrada-Licenc barométer 2017 január - április Paw Patrol a keresletek első helyén

May 19, 2017

Frozen tartós trendje a keresleti listán veszít a lendületéből és lassan át kell, hogy adja vezető helyét a Paw Patrolnak, amely  hónapok óta örülhet az állandósult keresleti igényeknek. A klasszikus licenc témák mellett megjelennek az új terndek, mint az Egyszarvú és a Flamingók. A játékok piacán a Hand Spinnerek adják az új megatrendet.

Paw Patrol– a négy lábú segítők – óvodáskorú gyermekeknek szóló kanadai animációs filmsorozat. A sorozatban a különleges probléma megoldó képességükkel rendelkező Ryder és a PAW Patrol hét kutyából álló csapata az Adventure Bay-ben mindig segít megoldani az emberek problémáját.

Ezzel most a Paw Patrol vezeti zentrada-trendbarométert. A barométer elemezi a kereséseket, a klikkeket és a vásárlási szokásokat a nyolc zentrada-nagykereskedelmi piacteren (www.zentrada.hu) és tájékoztatást nyújt a licenc termékek piacának alakulásáról.

Érdekesnek tűnik a különböző európai országok relatív kereset-elosztásának indexe. Ez azt is megmutatja, hogy a Paw Patrol már alapvető téma a licenc piacon. Az új témák nagy általánosságban először Spanyolországban alakulnak ki és innen vándorolnak Európa szerte tovább.

 

Új feltörekvők a PJ Masks (Pizsihőhök) és Vaiana a Disneytől. A piaci összehasonlítás vesztesei a Frozen (Jégvarázs), a Star Wars és a Minions.

A klasszikus trendek mellett kialakulnak az új trendek is. A dekoráció területén az egyszarvú-, flamingó- és az őserdő motívumok tartoznak a legkeresettebbek közé. A játékok területén a Hand Spinner az áprilisi „hullócsillag.” A Hand Spinner és a Fidget Spinner egy játék, mely a két ujjunk közt tartva „pörög” azaz forog. Eredetileg stresszcsökkentőnek készült, ma már főleg a szórakozást szolgálja.

 

A zentrada a 75 licenc-téma több mint 23.000 termékével, valamint a 15 top beszállító cégével Európa vezető online nagykereskedelmi platformja a független kiskereskedők és  viszonteladók, vezető európai online nagykereskedelmi platformja, a licenc termékek beszerzésének a piacán.

A Setino, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile és Kiddy Stores cégek számos gyártó és nagykereskedő termékeit kínálják fel verhetetlen árakon, alacsony minimum rendelési értékekkel és rövid szállítási határidővel a zentrada és TradeSafe rendelésbonyolításán keresztül.

 

Tovább a Licenc-termékek hatalmas világába :

https://www.zentrada.hu/fashion/index.cfm/Grosshandel-Die-grosse-Welt-der-Lizenzartikel/:var:menue:H04M1?freezed=%28%3FHG%2BQL%5F%3CSNT%20%0A

 

Sajtóközlemény itt is megtalálható:

http://www.zentradanetwork.eu/hunetworkpresse

tovább a teljes cikkre

zentrada új tavaszi katalógussal indítja az árubeszerzési szezont

March 23, 2017
tovább a teljes cikkre

zentrada-licenc barométer szeptember-november 2016 Frozen állandó slágerként újra az első helyen

December 29, 2016
tovább a teljes cikkre

A karácsonyi szezon a „zentrada-nagykereskedelmi-bestseller“ nyomtatott katalógusával indul a legforróbb időszakban

October 6, 2016
tovább a teljes cikkre

zentrada Licenc-barométer 2016. május – augusztus. Pokemon a játék-témában is az első helyre tör

September 9, 2016
tovább a teljes cikkre

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

March 26, 2014
tovább a teljes cikkre

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009
tovább a teljes cikkre

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008
tovább a teljes cikkre