Sajtóközpont

zentrada-licenc barométer szeptember-november 2016 Frozen állandó slágerként újra az első helyen

December 29, 2016

Visszaesését követően ebben az évben már másodszor nyeri vissza vezető helyét a Disney sikerterméke a Frozen. Sem a Pokemon körüli média felhajtás, sem a Star Wars reklámkampánya nem tudja tartósan a lányok körében népszerű licenc témát a csúcstól távol tartani.

 

A lányok körében népszerű licenc téma Hókirálynő főhőse az igazán kitartó versenyző tulajdonságait mutatja, már másodszor tudta népszerűségi-trónját visszaszerezni. A zentrada-trend barométere a kereséseket, a klikkeléseket és a vásárlói magatartást elemezi a zentrada által Európában működtetett nyolc nagykereskedelmi piactéren és tájékoztatást ad a licenc termékek kereskedésének piaci alakulásáról. Mint egy új feltörekvő sztár, úgy mutatkoztak be a Trollok. A vidám, jó hangulatú, színes Trollok nem csak a német gyermekek szívét hódították meg. A licenc témánk között a 3. helyen állnak, de népszerűségüket nézve hamarosan az első helyre kerülhetnek. 

zentrada összegyűjtötte a következő év licenc-eseményeit (lásd 2.oldal). A naptár áttekintés nyújt a legérdekesebb filmekről :

Januárban két film is érkezik, a hónap elején az „Állati nagy szökés (Ozzy)”szinkronizált előzetese, majd két hétre rá a „Balerina” című film. Májusban a Karib-tenger kalózainak kedvelői örülhetnek az ötödik rész folytatásának.

2017 nyara lesz igazán csak forró. Először érkezik a „Verdák 3”-dik része, majd a sárga kis szörnyek a Minions-ok hódítják meg a mozivásznakat és valószínűleg a gyermekek szívét is a „Gru 3”-mal. Azután következik a Spider-Man új akció filmje a „Homecoming”. Augusztusban jön a mozikba az első Emoji Film az „Express Yourself“ is. Végül, de nem utolsósorban: röviddel karácsony előtt vetítik majd az múlt év óta érdeklődve várt Star Wars Episode 8, amiben remélhetőleg Luke Skywalker végre visszatér.

„Látva az izgalmas és kedvelt licenc témákat 2017-ben jelentős megújulással számolhatunk a licenc termékek kereskedelmében “ - mondta Ingo Schloo a zentrada cégvezetője.

zentrada a közel 60 licenc téma több mint 15.000 termékével és a legjobb 15 beszállítóval Európából, vezető online platformja a licenc-termékek nagykereskedelmének, mely kisebb és független kereskedők számára is kiváló lehetőséget kínál árubeszerzéseik bonyolítására.

A Setino, Javoli, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile és Kiddy Stores cégek számos gyártó és nagykereskedő termékeit kínálják fel verhetetlen árakon, alacsony minimum rendelési értékekkel és rövid szállítási határidővel a zentrada és TradeSafe rendelésbonyolításán keresztül.

 

Sajtóközlemény itt is megtalálható:

http://www.zentrada.hu/web/main_pressecenter.cfm/:var:menue:H10M

tovább a teljes cikkre

A karácsonyi szezon a „zentrada-nagykereskedelmi-bestseller“ nyomtatott katalógusával indul a legforróbb időszakban

October 6, 2016
tovább a teljes cikkre

zentrada Licenc-barométer 2016. május – augusztus. Pokemon a játék-témában is az első helyre tör

September 9, 2016
tovább a teljes cikkre

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

March 26, 2014
tovább a teljes cikkre

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009
tovább a teljes cikkre

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008
tovább a teljes cikkre