zentrada sajtóközlemények – 2014

zentrada Service Awards

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

A zentrada, mint európai vásárlói hálózat minőségi offenzívát indított és kitüntette a zentrada.network legjobb nagykereskedelmi-beszállítóit a 2013-ban elért eredményeik alapján a Service-Award keretén belül. A díjakat március 26.-án a kölni IAW vásáron adták át.  

Szerencsés nyertesek: Andrea Schulte és Jürgen Bock (m.) Kesef Schmuck cégtől Hubert Wannerrel a zentrada képviseletében. Jobb oldali kép: vásárlói elégedettség kategória nyertese: Tiny Tony cég képviseletében Tan-Schöpp Asszony Hubert Wannerrel

„Az önálló nagy- és kiskereskedők csak egy szolgáltatásorientált partnerségben tudnak hosszútávon túlélni”- magyarázza a zentrada cégvezetője Ingo Schloo az ünnepségen.
Az online nagykereskedelem dinamikusan fejlődött az elmúlt években, de a vásárlótól és a felkínálótól is egyaránt megköveteli a folyamatos fejlesztést és a hatalmas lehetőségek előnyeit kihasználják. 
A zentrada.network ma már számos független kiskereskedőnek kínál hatékony online kereskedelmi platformot az európai nagykereskedelemhez és támogatja beszállítóit kínálatuk és szolgáltatási minőségük optimalizálásában. 
A zentrada most még egy lépést tett a minőség felé és kitüntette a legjobb beszállítókat különböző alapvető kategóriákban.

A zentrada-beszállítók ehhez az öt legfontosabb területen lettek értékelve:

-     reakcióidő
-     kiszállítás gyorsasága
-     problémás esetek aránya
-     szállítási költség
-     ügyfél elégedettség..

A zentrada saját rendelésbonyolítási rendszerén a TradeSafe-en keresztül 2013-ban több mint 100.000 ügyféllekérdezés, rendelés és kiszállítás bonyolódott. Ebből az összesített adatbázisból lettek a legjobb, minimum 50 lezárt rendeléssel rendelkező beszállítók a különböző kategóriákhoz kigyűjtve. Az ügyfél-elégedettség eredményéhez pedig a több mint 20.000 részletes felkínálói minősítést, visszajelzést és a visszatérő rendelők arányát vették alapul.  

A „Reakcióidő” kategóriában az első helyezést a divat termékcsoportban felkínáló Best4You Ltd. nyerte el Magyarországról. A „Kiszállítás gyorsasága” kategóriában a győztes a Kesef Schmuck Gmbh lett, ugyanúgy minta „Probléma Kvóta” kategóriában. Különösen kedvező szállítási költségeket a lengyel DANLOBinfo cég kínált. Az „Ügyfél-elégedettség“ kategória győztese Európa szerte a német Tiny Tony cég lett.

„Az online kereskedelemben a vásárlók szolgáltatási követelményei magasak és nyilvánvalóan kisebb, de jobban szakosodott beszállítók az interneten és Európában hatékonyabbak„- nyilatkozta Ingo Schloo.


Az öt kategóriás Top-10 listán 14 pozícióban külföldi felkínáló található. 
A zentrada.network a különböző nagykereskedelmi piacterein keresztül 300.000 független kiskereskedőt és kereskedelmi vásárlót köt össze a teljesítményorientált importőrökkel, gyártókkal és nagykereskedőkkel egész Európában.


.

A zentrada.network-ről

„A független kiskereskedők közel vannak az ügyfelekhez, de gyakran túl messze a legjobb beszállítóktól“. Ezt a problémát akarja tagjai számára megoldani a 2002-ben alapított és a mai napig vezető, a fogyasztói termékek számára létrehozott internetalapú kereskedelmi hálózata Németországban, Magyarországon és Európában. 
Ma már több mint 310.000 kereskedelmi vásárlónak van online hozzáférése a több mint 1.000 nagykereskedő, importőr és gyártó nagykereskedelmi ajánlatához. Az ajánlatok szortiment termékek, trendi- és márkás termékek, valamint különleges ajánlatok a fogyasztói termékek minden termékcsoportjából. A zentrada nyolc európai országban megjelenő, zárt nagykereskedelmi piacterein több mint 1.400.000 ajánlat került listázásra közvetlen online rendeléssel egész Európából. 
A beépített TradeSafe Rendelés- és fizetésbonyolítási platformmal egyszerű a Kosarak kezelése és a rendelések bonyolítása, valamint a 100 százalék BtoB- vásárlói védelemmel kockázat nélküli a nemzetközi üzletbonyolítás a kereskedelmi partnerek számára. 
A Basic Membership a kereskedelmi célú nagykereskedelmi vásárlásokhoz ingyenes. 
A Professional Membership keretein belül speciális ár-összehasonlítási funkciót, illetve attraktív kedvezményes programokat kínálunk.