Sajtóközpont

A karácsonyi szezon a „zentrada-nagykereskedelmi-bestseller“ nyomtatott katalógusával indul a legforróbb időszakban

October 6, 2016

Pontosan az őszi- és téli szezon kezdetére időzítette a zentrada.network online vásárlói hálózat (http://www.zentrada.hu ) gyűjtőkatalógusának immáron ötödik alkalommal történő megjelenését a legaktuálisabb termékekkel, újdonságokkal és ajánlatokkal a karácsonyi árubeszerzésekhez.

Több mint 100 oldalon prezentálja Európa 48 vezető beszállítóját és azok közel 1500 top-ajánlatát és újdonságait a karácsonyi árubeszerzésekhez. A több mint 400.000 termék a zentrada-nagykereskedelmi piacterein és a shopokban került listázásra, ahol lehetőség van a mindenkori felkínáló cégtől egyszerűen és biztonságosan rendelni a TradeSafe-rendelés bonyolításon keresztül. A közel 20.000 karácsonyi dekorációs termék mellett a zentrada-n megtalálja a karácsonyi árubeszerzésekhez szükséges összes termékcsoportot: Lakás és dekoráció, Háztartás és konyha, Játék és ajándék, Licenc termékek, Órák és ékszerek, Divat és kiegészítők, Drogéria és kozmetika valamint Szabadidő és utazási kellékek. „Éppen a kisebb, független kis- és online kereskedőknek okoz problémát új termékötleteket és  jó beszerzési árat találni. A zentrada vásárlói hálózata összefogja Európa nagy importőreinek és gyártóinak ajánlatait és ezzel lehetővé teszi kisebb kereskedők számára az egyszerű rendelést akár kisebb mennyiségben is”- mondta a zentrada cégvezetője, Ingo Schloo.

Az új katalógus különlegessége az első vásárlóknak szóló számos vásárlási utalvány. Összességében több mint 550 eurót tud megtakarítani egy új kereskedő, ha az összes utalványt felhasználja vásárlásai során. Az első TradeSafe-rendelés minimum 45,- euróval kerül támogatásra a résztvevő felkínálóknál.

A zentrada a 12.500 angol nyelvű nyomtatott katalógusának több mint 20 országban egyenként felkutatott kereskedőinek történő közvetlen kiküldésével építi hálózatának tagsági-bázisát. A már meglévő tagok az online katalógust, vagy még jobb, ha közvetlenül a zentrada piactereit használják.

Az európai nagykereskedelmi piacterek, a TradeSafe rendszerén keresztüli online rendelésbonyolítás és a nyomtatott katalógus optimálisan kiegészítik a vásárlók és a felkínálók igényeit. Az egyre növekvő versenyben a kiskereskedőknek is egyre fontosabbá válik, hogy új termékötletekkel tudják a vásárlási kedvet fokozni, illetve a forgalmat növelni.  

A katalógus online elérhetősége:

http://www.zentrada-network.eu/hunetworkeinkaeuferinfo

 

tovább a teljes cikkre

zentrada Licenc-barométer 2016. május – augusztus. Pokemon a játék-témában is az első helyre tör

September 9, 2016
tovább a teljes cikkre

Az első nyomtatott katalógus "Ajándéktárgyak és dekorációk" - kiegészíti az online forglamazást

September 22, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

April 4, 2014
tovább a teljes cikkre

A zentrada kitüntette a fogyasztói termékek legjobb beszállítóit

March 26, 2014
tovább a teljes cikkre

Együttműködési megállapodás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

April 2, 2009
tovább a teljes cikkre

Zentrada újra Nr.1 - Legjobb a nagykereskedelmi piacterek között

November 29, 2008
tovább a teljes cikkre